Unaloműzés

Várjuk minden olyan beküldéseiteket a netavision@gmail.com címre, melyek az unalom elleni hasznos elfoglaltságot tud nyújtani, vagy épp kihívás elé állítja az elménket.

Ne maradj le!

2010.11.16. 22:37 Cs.Alamade

Flash kedd

Epic Combo!

Csapd szét a tekiket! Aprítsd őket egy nagy kalapáccsal, lézerre, aknákkal vagy ami a csövön kifér. A lényeg, hogy egy ütéssel minél többet elpusztíts és ezzel létrehozz egy bazi nagy kombót :)

Toss the turtle!

Úgy látszik ma ilyen agresszív játék pakkot kaptok. A következő játék célja, hogy minél messzebb elrepítsétek a teknőst. Ehhez a fejleszthető tankon keresztül atom bombák és különböző egyéb eszközök lesznek a segítségetekre. Az elején kicsit unalmas míg kellő pénzt gyűjtögettek az upgradekre de utána igazán élvezetes kis játék.

 

Electric box

És, hogy ne csak az ujjakat tornáztassuk, nézzétek meg a következő logikai játékot is. Egy működő kapcsolást kell létrehozni.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://unalomuzes.blog.hu/api/trackback/id/tr502453703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása