Unaloműzés

Várjuk minden olyan beküldéseiteket a netavision@gmail.com címre, melyek az unalom elleni hasznos elfoglaltságot tud nyújtani, vagy épp kihívás elé állítja az elménket.

Ne maradj le!

2010.10.02. 18:05 Cs.Alamade

Szombati zenés post: Children of Distance

A tegnapi nappal felkerült a Children of Distance legújabb és egyben legelső hivatalos klipje a YoeTube-ra, amit most szeretnék mindenkivel megosztani. Az Emlékezz rám 2 nevet viselő dal értelemszerűen a méltán híres Emlékezz rám folytatása. Az alig 18 éves énekesnővel, Ladányi Patríciával, kiegészült trió ismét hozta a tőlük megszokott stílust és minőséget. A recept ugyanaz: egy fülbemászó dallammal nyakon öntött, érzelmektől cseppet sem mentes rap verzék.

Egy kis érdekesség a csaptról: a név választásban (távolság gyermekei) nagy szerepet játszott, hogy a 3 tag több 100 km-re lakott egymástól és egy internetes fórumon ismerkedtek meg. A dolog először elég lehetetlennek tűnt, hogy 3 távol álló fiatal sikeres rap/pop zenekart hozzon létre, de nekik sikerült. 2 év alatt az internet segítségével, kiadatlan album nélkül igen nagy hírnévre tettek szert. Mi sem mutatja jobban, hogy a Facebook oldalukat több mint 20 ezren lájkolják és a legújabb videójukat vagy 4000 ezer ember osztotta meg alig 2 nap leforgása alatt.

 

 

A csapat legújabb albuma hétfőn jelenik meg 333 Km címmel. További infó: http://www.childrenofdistance.hu

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://unalomuzes.blog.hu/api/trackback/id/tr892339872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása