Unaloműzés

Várjuk minden olyan beküldéseiteket a netavision@gmail.com címre, melyek az unalom elleni hasznos elfoglaltságot tud nyújtani, vagy épp kihívás elé állítja az elménket.

Ne maradj le!

2010.09.25. 22:21 Cs.Alamade

Szombati zenés post: Mocsok 1 Kölykök

Tiszteletem!

Egy igen hosszú péntek este áll mögöttem így nem is próbálkozok semmilyen mélyen szántó gondolat megfogalmazásával. Álljon itt egy kis idézet a M1K weblapján megtalálható Biográfiából:

"Szóval az egész úgy kezdődött, hogy Tomi, meg Ádi egy lépcsőházban laktak Kecskeméten, és Tomi megtanította Ádinak a Thunderstruck című AC/DC szám elejét. Csináltak is egy zenekart, ahová elhívták Zozit basszerolni, aki akkoriban már egy nagyon komoly punk bandában nyomta. Teltek múltak az évek, a három srác Pestre költözött, aztán Zozi bemutatta Kristófot, akit egy székesfehérvári zenesuliban talált, és aki nagyon meggyőzően dobolt. Összebarátkoztunk. Így jött az ötlet, hogy csináljunk egy zenekart négyen, mivel ugyanúgy gondolkodunk a zenéről, meg az életről. Úgyhogy elkezdtünk próbálni,gyúrogatni az első saját dalokat, aminek kapcsán sokmindenre rájöttünk. Például arra,hogy a Mocsok 1 Kölykök elnevezés a legtalálóbb a bandának. Aztán 2008 telén elkezdtünk felvenni egy 5 számos demót, amiről a Mezítláb című dalt játszotta a Petőfi,az Akár holnapig-ot, és az Illegál-t pedig a Neo fm. Jelenleg az első nagylemezünkön dolgozunk, és már saját honlapunk is van. Nemsokára talán krumplit is süthetünk, meg húst, és akkor aztán...."

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://unalomuzes.blog.hu/api/trackback/id/tr192323276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása