Unaloműzés

Várjuk minden olyan beküldéseiteket a netavision@gmail.com címre, melyek az unalom elleni hasznos elfoglaltságot tud nyújtani, vagy épp kihívás elé állítja az elménket.

Ne maradj le!

2010.09.18. 18:16 Cs.Alamade

Szombati zenés post: Nkuya Sonia & Szecsődi Karcsi szerintetek "ez jól van"?

Hányszor mondjam még, hogy ilyet ne?

Ez kérem szépen valami rettenet. Nem igazán tudom hova tenni ezt a klipet. Elsősorban igényes zenéket szerettem volna bemutatni ebben a rovatban, de egy ilyen botrány mellett nem mehetünk el szó nélkül.

Nem szeretnék túl mélyen szántó elemzésbe süllyedni csak pár gondolatot osztanék meg. Először is a klip maga egy vicc. Szecsődi Karcsi mint ha már élvezné, hogy mindenki homoszexuálisnak tartja és ezzel rátesz egy (szar)lapáttal. Nőies smink, sm bőrszerkó, nagymama tunika stb.

A "zene" talán még borzalmasabb mint a vizuális látvány. A zenei alap mint ha nem lenne befejezve. Egy dob és egy csipogó valami kíséri végig Marcsi khm... akarom mondani Karcsi vinnyogását. A szöveg ráadásul olyan rettentően magyartalan, hogy még Kazinczy Ferenc is forog a sírjában. Pedig ő aztán nagy nyelvújító volt. Szavak értelmetlenül egymás után dobálása.

Persze a népnek bejön a szar vagy így vagy úgy de mindenki "fogyasztja". Ezt mutatja, hogy a YouTube-on már bőven 100 ezer fölött van a nézettsége. Az okosok azt mondják, hogy a negatív reklám is reklám. Ezzel azért vitatkozhatnánk de kétség kívül sok olyan ember fogja ezt látni akinek eddig fogalma sem volt a Megasztár által kitermelt fiatal "tehetségekről".

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://unalomuzes.blog.hu/api/trackback/id/tr452305846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása