Unaloműzés

Várjuk minden olyan beküldéseiteket a netavision@gmail.com címre, melyek az unalom elleni hasznos elfoglaltságot tud nyújtani, vagy épp kihívás elé állítja az elménket.

Ne maradj le!

2010.08.07. 10:00 Cs.Alamade

Szombati zenés post: Biorobot

Csókoltatom a nagyérdeműt! Azért vagyok itt, hogy minden szombaton egy zenés bejegyzéssel csökkentsem a kedves olvasók unalom faktorát, további magasságokba emelvén a blog színvonalát. Nem ígérhetem, hogy minden zenei ízlést ki fogok elégíteni, de azon leszek, hogy mindenki találjon kedvére való muzsikát.

A történet ott kezdődik, hogy 2007-ben egy utolsó Sziget fesztiválos koncert után feloszlott a Hiperkarma. Sokan máig siratják az együttest és bevallom nálam sem telik el úgy hét, hogy valamelyik számukat be nem raknám. "A csúcson kell abbahagyni", tartja a mondás és talán ez sikerült is, egy igen nagy űrt hagyva maguk után a hazai alter-pop-rock műfajban. De eljött 2010 és sokak álma valóra vált: Bérczesi Robi visszatért. Új zenekara a Biorobot igaz még csak szárnyait bontogatja, de a sikerhez minden körülmény adott. A recept ugyanaz, saját állítások szerint csak "Egyszerű beat zenét akarunk játszani" ami valjuk be sikerült. Természetesen a banda többi tagja sem amatőr zenészekből áll: Nemes András (Pluto) – gitár, ének, Szöllössy Kata (SID, Átmeneti kabát, Gerendás Péter) – basszusgitár, Gálos Ádám (Intim Torna Illegál).

Album még nincs, koncert már van. Sőt 2 hivatalos klipjük is felkerült a Youtube-ra melyek a Sosebánd és az Úton címre hallgatnak. Nézzétek és hallgassátok!

 

A zenekar facebook oldalát ide kattintva érhetitek el. Továbbá a http://www.myspace.com/thebiorobot oldalon is megnézhetitek őket. Bár az utóbbi még erősen hiányos állapotban van.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://unalomuzes.blog.hu/api/trackback/id/tr992204774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása