Unaloműzés

Várjuk minden olyan beküldéseiteket a netavision@gmail.com címre, melyek az unalom elleni hasznos elfoglaltságot tud nyújtani, vagy épp kihívás elé állítja az elménket.

Ne maradj le!

2010.02.25. 08:00 Felcser

Csütörtöki rejtvény /A villa titka/

Lord Wintrop, egy krónikus alkoholista és mellesleg multimilliomos, ismét alaposan elázott egy partin, ezért a barátai elhatározták, hogy keményen megleckéztetik.
Tudni kell, hogy Lord Wintrop a kanadai Vancouverben élt egy villában, amely egy 200
holdas birtok közepén. egy völgyben állt. A villát és a kertet Lord Wintrop barátai  tartották rendben. Nos, a barátok a leckéztetés részeként felépítették a kert és a villa pontos mását a legapróbb részletekre kiterjedően kidolgozva: a berendezés, a ruhák, a szappan, a fogkefe is tökéletes mása volt a vancouveri villában levőnek. Azon az estén, amikor Lord Wintrop elázott. a barátai gyorsan repülőre rakták, és átszállították a
másik kastélyba, amely Melbourne-ben, Ausztráliában volt. Lord Wintrop, részeg lévén, semmit nem vett észre. Mikor felkelt, nem érezte magát valami jól, úgyhogy bement a fürdőszobába, kinyitotta a hideg víz csapját, és megmosta az arcát. Amikor belepillantott a lefolyóba, ijedten kapta fel a fejét, és kiáltozni kezdett:
- Segítség, elraboltak!
Vajon miből találta ki Lord Wintrop, hogy nem a saját vancouveri kastélyában van?


Múltheti rejtvény, Lóvásár kérdés megoldása:


A farmernek kezdetben 60 dollárja volt, a két üzlet után 90. 10-et visszaadott a feleségének, keresett
tehát 20 dollárt.

Szólj hozzá!

Címkék: csütörtök logika


A bejegyzés trackback címe:

https://unalomuzes.blog.hu/api/trackback/id/tr171768213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása