Unaloműzés

Várjuk minden olyan beküldéseiteket a netavision@gmail.com címre, melyek az unalom elleni hasznos elfoglaltságot tud nyújtani, vagy épp kihívás elé állítja az elménket.

Ne maradj le!

2009.09.30. 18:32 Felcser

Logók

A minap az ecserin bóklászva régi külföldi és hazai újságok között kutakodtam és mivel szeretem a reklámokat, átnéztem a hirdetéseket is. Mire az újságok végére értem, szembesültem a ténnyel ami nyilvánvaló, de valahogy mégsem tűnt fel, hogy mennyit tud változni egy cég logója az évek folyamán.

Elgondolkodtató, hogy milyen pozitív vagy negatív hatásai vannak egy cég életében a jól megválasztott logónak. Nem újdonság, de akár bukás is lehet egy rossz logó. Ráadásul ahogy változnak a vásárlói igények, a trendek, vagy csak eltelt 10-15 év, és bizony a profit érdekében muszáj újra és újra változtatni az arculaton.

Van egy olyan oldal, ahol összegyűjtötték a világ 15 vezető cégének az arculat változásait. Szinte megmosolyogtató, hogy a Shell kagylója mennyire egyszerű és kezdetleges volt az 1900-as évek elején, és mennyire nem tükrözte azt, amit a mostani logóval kifejeznek, a dinamizmust és az erőt. Személyes kedvenc az Apple új logója, ami kifejezi mindazt amiért érdemes az Apple termékeit megvenni.

Logok

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://unalomuzes.blog.hu/api/trackback/id/tr701418790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása